K12net English
27.11.2013

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Rektörü ve Öğretim Üyeleri Öğrencilerimizle Buluştu…

26.11.2013 Salı günü Yeditepe Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Nurcan Baç , Sn. Yrd. Doç. Dr. Aslı Postacı ve Sn. Dr. Arzu Durukan, lise öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdiler. Yeditepe Üniversitesi’nin akademik yapısına, üniversitedeki sosyal yaşama, üniversite bünyesindeki sportif – kültürel olanaklara ilişkin bilgilendirmenin yanı sıra “Erasmus programı”ndan ve burs olanaklarından söz ettiler. Yeditepe Üniversitesi rektörü ve öğretim üyeleri söyleşi bitiminde okul müdürümüz Sn. Sami Sarıoğlu ile yaptıkları görüşmede, “Öğrencilerimizin sordukları sorulardan ve yaptıkları yorumlardan oldukça etkilendiklerini ve böylesi bir profilin kendi üniversitesinde öğrenci olmasını çok arzu ettiklerini dile getirmişlerdir. “ Öğrencilerimizi , TED Bursa Kolejini her platformda en güzel şekilde temsil ettikleri için kutlarız.

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©