26.03.2014

Bu Benim Eserim Projelerine Onay

Bu Benim Eserim projelerinin Bölge Bilim Kurulu değerlendirme sonuçlarına göre 23’ü Bursa'dan olmak üzere toplam 92 proje onaylanmıştır. Onaylanan projelerden üçü BTSO Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi adına yarışmaya katılan TED Bursa Koleji öğrencilerine aittir.

BTSO Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi adına Tübitak’ın düzenlediği Bu Benim Eserim proje çalışmasına biyoloji alanında katılan ve projeleri Bölge Sergisi'ne gönderilmesi uygun bulunan TED Bursa Koleji Öğrencileri ve projeleri aşağıdaki gibidir.

1. Mete Orhun Minbay ile Melisa Bengü Aykaç “Temiz Sandığımız Tepsi, Yaşar Bakterilerin Hepsi”
2. İris Yaşar “Raf Ömrünü Uzatan Gıda Pedi”
3. Zeynep Lümalı ile Yiğit Alp Alpaslan “Dersimiz: Novacron Ocean S-R Boyar Maddesini Temizleme Çalışması”

Okulumuzu her platformda başarıyla temsil eden öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.