22.04.2014
Haber

2014 LYS Başvuru İşlemleri Duyurusu

2014 ÖSYS Kılavuzu’nda belirtildiği üzere, LYS’lere başvurular 21-30 Nisan 2014 tarihleri arasında alınacaktır.LYS başvurularını okulumuz Başvuru Merkezi aracılığıyla yapacak olan öğrencilerimizin, aşağıda belirtilen kişisel randevu günü ve saatine kadar LYS sınav ücretini (girilmek istenen her bir LYS için 25.-TL) ÖSYM tarafından belirtilen bankalardan birine 21 Nisan 2014 tarihinden itibaren yatırmış olmaları gerekmektedir.

Ödeme Yapılabilecek Yerler

• T.C.Ziraat Bankası tüm şubeleri
  • Vakıfbank tüm şubeleri
  • T. Halk Bankası tüm şubeleri
  • Akbank tüm şubeleri
  • Kuveyt Türk Katılım Bankası tüm şubeleri
  • Türk Ekonomi Bankası tüm şubeleri
  • Denizbank tüm şubeleri
  • Tüm PTT işyerleri
  • OSYM İnternet sayfası "ÖDEMELER" alanı
  • Başvuru işlemi esnasında öğrencilerimizin imzası gerektiğinden öğrencilerimiz başvurularını bizzat yapacaklar, başvuru sırasında banka dekontunu yanlarında bulunduracaklardır.Herhangi bir aksaklık yaşanmaması için öğrencilerimizin aşağıda belirtilen randevu gününe titizlikle uymaları gerekmektedir.

12 A–B sınıflarının başvuruları 24 Nisan perşembe, 12 C – D sınıflarının başvuruları 25 Nisan Cuma günü yapılacaktır.