K12net English
10.12.2014

Üniversite Tanıtım Günü

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi tarafından 3.sünün organize edildiği “Üniversite Tanıtım Günü” etkinliğimiz 8 Aralık Pazartesi günü gerçekleşti. Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürümüz Sn. Sami SARIOĞLU, öğrencilerimizin kariyerlerini planlama süreçlerinde dikkat etmeleri gereken önerilerde bulundu. Öğrencilerimizin gitmeyi düşündükleri üniversitelerin, öğretim kadrolarının, burs olanaklarının, yerleşkesinin sağladığı sosyal, bilimsel olanakların, özenle incelenmesi gereğini vurgulayan Sn. Sami SARIOĞLU başarılı bir kariyer planlama sürecinin tüm bu özeliklerin bileşkesi olduğunu belirtti. 20 civarında devlet ve vakıf üniversitesinin katılımı ile gerçekleşen etkinliğimizde, lise öğrencilerimizin yanı sıra 8.sınıf öğrencilerimizde yer almışlardır. Üniversiteler kendi tanıtımlarının beraberinde “Meslek Tanıtımı” yaptılar. Özellikle öğrencilerimizin kariyer planlama süreçlerinde farklı üniversite ve mesleklere ilişkin bilgi almaları vizyonlarının gelişimi açısından büyük katkı sağladı. Katılımcı olan üniversitelere, öğrencilerimizi bilgilendirdikleri için teşekkür ederiz.

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©