09.06.2015

Geri Dönüşüm Defilesi & Resim Sergisi

Dünya çevre günü nedeniyle Korupark’ta TED Bursa Koleji tarafından düzenlenen geri dönüşüm kıyafetleri defilesi ve çevre konulu sergi izleyenler tarafından büyük ilgi gördü. TED Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan; atık kağıtlardan, pet şişelerden, kapaklardan, kağıt bardaklardan, karton rulolardan yapılan kıyafetler yanında cd ve kaset bantlarından oluşan kıyafetler de beğeni ile karşılandı. Öğrencilerin giydikleri t-shirtlerin üzerinde çevre ve geri dönüşümle ilgili yazılar da izleyenlere anlamlı mesajlar verdi. Defileye katılan aileler de dönem boyunca hazırladıkları kıyafetleri gerek kendileri giyerek ve gerekse de mankenler üzerinde sergileyen öğrencilere bu çalışmaları için teşekkürlerini ilettiler. Sonrasında çevre ile ilgili sergiyi de gezen aileler ve Korupark AVM ziyaretçileri öğrencilere, yaptıkları bu çalışmalardan dolayı duydukları mutluluğu ve gururu dile getirdiler. Her iki etkinliği de beğeni ile karşıladığını belirten TED Bursa Koleji İlköğretim Kurumları Müdürü Necati Çakır, bu çalışmaları gerçekleştiren öğrencilere başarılarının devamını diledi. Ayrıca, öğrencilerin geri dönüşüm kıyafetlerini birlikte hazırladıkları kulüp öğretmenleri Müge Yüksel ile resim sergisini hazırlayan resim öğretmeni Müge Tumba’ya da emeklerinden dolayı teşekkür etti.