15.03.2017

Rotary RYLA Semineri’nde Sosyal Medya ve Liderlik

Bursa Osmangazi Rotary Kulübü’nün düzenlediği Geleneksel, Rotary Yarının Liderlerini Arıyor, RYLA, Bölge Semineri, bu yıl okulumuzda gerçekleştirildi. Uluslararası Rotary’nin 2440. Bölgesini oluşturan Güney Marmara ve Ege bölgesinin çeşitli illerinden 14-18 yaşlarında 80-100 arasında öğrencinin ve okulumdan da 40 öğrencinin katıldığı seminerin bu yılki konusu, Sosyal Medya ve Liderlik olarak belirlendi. Oyuncu ve Senarist Zeki Gürdal Karaoğlu, Münazara Koçu Özlem Mutlu, İzgören Akademi Eğitmeni Serkan Duru, Sosyal Medya Uzmanı Serkan Ceylan ve Sinema Sanatçısı Engin Altan Düzyatan’ın katıldığı ve 5 değerli konuşmacıdan oluşan program başarılı bir şekilde sonuçlandı. Etkinlikte öğrencilerimizle keyifli bir söyleşiye imza atan Engin Altan Düzyatan, kendisine yöneltilen sorulara da samimi yanıtlar verdi. Instagram hesabını da kendisinin kullandığını ifade etti. Kendisini tanımayan insanların yaptığı yorumlara hala alışamadığını da vurgulayan Düzyatan, öğrencilere sosyal medya konusundaki deneyimlerini de aktardı.