11.05.2017

4. Sınıflar Ankara’da

05 Mayıs 2017 Cuma günü, 4.sınıf öğrencilerimiz “Ankara Gezisi”ne katıldılar. Feza Gürsey Bilim Merkezi’ndeki “Elektrik ve Sıvı Azot” konulu sunumları ilgi ve zevkle izleyen öğrenciler, deney düzeneklerini kendileri kullanarak yaptıkları deneylerle hem öğrendiler hem eğlendiler. Anıtkabir ziyaretinde, Ulu önderimiz M. Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakıp saygı duruşunda bulunan öğrencilerimiz, ayrıca Kurtuluş Savaşı Müzesi’ni gezerek Atatürk’ün nasıl bir komutan ,siyaset adamı, önder ve lider olduğu hakkında bilgi sahibi oldular. Öğrencilerimiz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki sunuma katılarak ülkemizin yönetildiği binayı yerinde görme, ünitelerimizde öğrendikleri konuları tekrar etme imkânı buldular. Etnografya Müzesi’nde yaptıkları incelemelerle kültürel zenginliklerimizi de gözlemleyen 4.sınıf öğrencileri keyifle gezilerini tamamladılar.