07.06.2017

Lise Tiyatro Kulübümüz “Töre” Oyununu TED Polatlı’da Sahneledi

Lise Tiyatro Kulübümüz, geçen sene sahneledikleri ve büyük beğeni toplayan “Töre” adlı oyunla turneye çıktı. TED okulları arasındaki bağları güçlendirmek, aidiyet duygusunu arttırmak ve sanatsal çalışmaları paylaşmak amacıyla yola çıkan ekibimiz güzel kazanımlarla geri döndü. Kulübümüz öğrencileri, bu anlamlı turneyi gerçekleştirmelerine vesile olan TED Polatlı Koleji yönetiminin ve misafirperverliğini esirgemeyen öğretmen ve öğrencilerinin karşısında sahne alarak son derece başarılı ve bir o kadar değerli bir deneyim yaşamışlardır. Öğrencilerimizi gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ederiz. Bu başarıyı okulumuza yaşatan Tiyatro Kulübü öğrencilerimize ve bize bu fırsatı veren idarecilerimize çok teşekkür ederiz.