08.06.2017

Türkiye Zeka Oyunları Olimpiyatı’nda Birincilik

İSTEK Okulları tarafından düzenlenen Türkiye’de 18 yaş altı seviyeye yönelik ilk olimpiyat olan Türkiye Zeka Oyunları Olimpiyatı, Yeditepe Üniversitesi, MEB ve Türk Beyin Takımı işbirliğiyle gerçekleşti. Türkiye’nin 30 ilinden 177 lise öğrencisi, Türkiye Zeka Oyunları Olimpiyatı finallerinde derece almak için yarıştı. 11-12-13 Mayıs 2017 tarihlerinde Yeditepe Üniversitesi’nde gerçekleşen Olimpiyatın Görsel Oyunlar Kategorisi BİRİNCİSİ okulumuz öğrencilerinden Utku FEDAKAR oldu. Kelime Oyunları, Karalama Oyunları, Matematiksel Oyunlar, Mekanik Oyunlar, Görsel Oyunlar ve Olimpiyat finali kategorilerinde yarışan öğrenciler 3 gün boyunca Yeditepe Üniversitesi’nde renkli etkinliklere ve Manga Konserine de katıldı.