13.06.2017

Liseye Geçiş Töreni Coşkusu

TED Bursa Koleji 8. sınıf öğrencilerinin liseye geçişi töreni 08/06/2017 tarihinde okul oditoryumunda gerçekleştirildi. Program öğrencilerin ve onları okutan öğretmenlerinin alana geçişiyle başladı. Açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Temsilcisi Fehmi Enginalp küçük adımlarla okula gelen TED’ lilerin yetişkin olarak bu yaşa gelmelerinde emek veren öğretmenlerine ve desteğini her zaman hissettiren velilere teşekkür etti. Tören ortaokulu başarılarıyla ilk üç sırada bitiren öğrencilere hediyelerin verilmesiyle devam etti. Okul birincisi Umut Ulaş BALCI’ ya ödülünü Okul Müdürü Necati ÇAKIR verirken, okul ikincisi Kıvanç TIRAŞ’ a Fehmi ENGİNALP ve okul üçüncüsü Deniz YÜCEL’ e Lise Müdürü Ebru BEKİL verdi. Dereceye girenlerin ardından tüm öğrencilere ders öğretmenleri tarafından mezuniyet mektubu verildi. Anaokulundan itibaren TED’ li olmanın ayrıcalığının da yaşandığı gece, mezuniyet pastasının kesilmesiyle sona erdi.