18.10.2017

TED Senfoni Orkestrası Konseri

Sayın Veli,

TED Senfoni Orkestrası ve Konuk Orkestra: Barış İçin Müzik Nilüfer Çocuk Orkestrası, 4 Kasım 2017 tarihinde sizlerle buluşuyor.

Merkezi İstanbul, Edirnekapı’da bulunan Barış İçin Müzik Vakfı, 2005 yılından bu yana imkânları kısıtlı çocuklara karşılıksız müzik eğitimi olanağı sağlıyor. İlimizde de Nilüfer Belediyesi, Uludağ Rotary ve Barış İçin Müzik Vakfı işbirliği ile yaklaşık 100 kadar öğrenciye enstrüman dağıtılmış olup, yaş aralığı 7-14 olan çocuklarla müzik eğitimi çalışmaları halen sürdürülmektedir.

TED Bursa Koleji olarak, müziğin birleştirici gücüne inanıyoruz ve sizin de desteğinizle daha çok çocuğun hayatına dokunmak istiyoruz.

Cumhuriyetimizin geleceği olan çocuklarımızın hayallerini paylaşmak ve müziğin coşkusunu birlikte yaşamak için gerçekleştireceğimiz konserimize siz değerli velilerimizin katılımı bizleri onurlandıracaktır.

Not : Konserden elde edilecek gelir Barış İçin Müzik Vakfı’na bağışlanacaktır.
Tarih : 4 Kasım 2017 Cumartesi
Saat : 20.00
Yer : Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi, Orhangazi Salonu
Bilet ücreti : Salondaki oturma konumuna göre 50 TL ve/veya 30 TL’dir.
Bilet satışlarımız 23 Ekim 2017 Pazartesi günü itibariyle başlayacaktır. Biletler, Öğrenci İşleri Departmanı’ndan temin edilebilir.