06.12.2017

2.Sınıf Öğrencilerimiz BBDSO Eğitim Konseri’nde

TED Bursa Koleji ikinci sınıf öğrencilerimiz, geleneksel olarak sürdürdüğümüz bir çalışma olan “Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası’nın Eğitim Konseri” ne katıldı. Senfoni Orkestrası’nın enstrümanlarını ve orkestradaki yerleşim düzenini derste öğrenen öğrencilerimiz, enstrümanları sahnede görerek bilgilerini pekiştirdi. Notaların birlikteliğini anlatan tiyatro oyunuyla renklenen etkinliğimiz, çok keyifli geçti. Orkestrayı yönetme fırsatını yakalayan öğrencimiz Ömer NURKAYA, orkestra üyelerinden ve arkadaşlarından büyük alkış aldı. Bursa'nın en önemli sanat kurumlarından biri olan BBDSO üyelerine ve yönetimine, bu çalışmaları ile çocuklarımızın eğitimine verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz.