02.01.2018

TED Bursa Interact Kulübü Öğrencileri Sevgi Hayvan Barınağı İçin Kermes Düzenledi

TED Bursa Koleji Interact Kulübü öğrencileri “sen de bir el uzat” diyerek Sevgi Hayvan Barınağına destek amaçlı bir proje gerçekleştirdi. Barınağın belirlenen ihtiyaçlarını karşılamak için TED Bursa Kolejinde düzenlenen kermesten elde edilen gelir, barınağa bağışlandı. TED Bursa Interact Kulübü öğrencileri olarak bu projedeki amacımız, hep daha iyisini arayan insanoğlunun tatminsiz olmasına ve sürekli tüketilecek yenilikler peşinde koşmasına karşılık olarak hayvanları atılıp satılacak bir mal gibi görmemelerini sağlamak, onların da ‘doğanın bir parçası’ olduğunu kabulünü yerleştirerek ‘hayvan sevgisi’ ile ilgili bir farkındalık oluşturmaktır.