09.01.2018

Yılsonu Paylaşım Şenliği Sevgi ile Bütünleşti

Okulumuzda düzenlenen “Yılsonu Paylaşım Şenliği” anlamlı bir dayanışma organizasyonuna dönüştü. Sosyal sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmeyi hedefleyen TED Bursa Koleji, Okul Aile Birliği ile birlikte, hem eğlenceli hem de aktiviteler ile dolu bir yılsonu paylaşım şenliği gerçekleştirdi. Bu yıl onuncusu düzenlenen Paylaşım Şenliği’nde öğrenciler, hem eğlendiler hem de takım olma ruhunu kazandılar. Öğretmenlerin, öğrencilerin ve Okul Aile Birliği’nin görev aldığı şenlikte, stantlar, takım çalışmaları, yiyecek masaları, velilerin armağan ettikleri hediyelik eşyalara kadar birçok aktivite standı mevcuttu. Şenlik sonunda, tüm çalışmalara destek olan, armağanlar ileten, çekiliş için değerli hediyeler gönderen tüm sponsor ve velilere, Okul Yöneticileri ve Okul Aile Birliği tarafından teşekkür edildi. Velilerin ilettikleri hediyeler kardeş okullara yönlendirilecek ve gelen gelirle de ihtiyacı olan okulların gereksinimleri karşılanacak.