05.03.2018

Aidiyet ve Meslekler Buluşması 90.Yıl Etkinliği

Türk Eğitim Derneği’nin kuruluşunun 90.yılını anmak, TED Bursa Koleji ailesinin bağlarını kuvvetlendirmek adına “Aidiyet ve Meslekler Buluşması” etkinliğini gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin kariyer planlama sürecine katkı sağlamak üzere 26-27-28 Şubat 2018 tarihlerinde eski mezunlarımızı ve mesleklerinde kariyer sahibi olmuş velilerimizi öğrencilerimizle bir araya getirdik. Mezunlarımız ve velilerimiz, profesyonel meslek yaşamlarını, kariyerlerini planlama biçimlerini, mesleklerine yönelik aldıkları eğitimleri öğrencilerimizle paylaştılar, ayrıca TED’li olmanın mesleki kariyerlerine olumlu yansımalarını vurguladılar. Öğrencilerimizin bakış açılarını geliştiren değerli velilerimize ve mezunlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.