06.03.2018

A Kapısı Kullanımı

Sayın Veli,

2017-2018 eğitim öğretim yılı başından itibaren servis kullanmayan öğrencilerimizin giriş çıkışları okulumuz A Kapısından yapılmaktadır. A Kapısının kullanıma açılmasının amacı; B Kapısının yoğunluğunu azaltmak, öğrencilerimizin her iki kapıdan da mümkün olduğu ölçüde hızlı ve güvenli bir biçimde giriş - çıkışlarını sağlamaktır. Akşam çıkışlarda A Kapısında bulunan bekleme odası velilerinin gelişine kadar öğrencilerimiz tarafından kullanılmakta, velileri geldikçe öğrencilerimiz hızlı bir biçimde hem güvenlik görevlilerimiz hem de idarecilerimiz tarafından araçlara yönlendirilmektedirler. Ancak saat 17.00’den önce A kapısının önüne gelen velilerimiz araçlarını park ederek beklemekte ve A Kapısının karşısında bulunan site sakinlerinin, otoparklarına girişlerini engellemektedirler. Bu nedenle A Kapısının saat 17.00’den önce kullanılmamasını, 17.00 itibarı ile hiç bekleme yapılmadan (tam kapının önünden) öğrencilerimizin alınarak devam edilmesini, eğer öğrencimiz gelmemişse yolun sağındaki ceplere girilerek beklenmesini veya bir tur daha dönülerek trafiğin akışının sağlanmasını önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,