08.03.2018

“DUYGULARIM” Konulu Resim Sergisi

HAFTANIN SERGİSİNDE Nehir KOÇ Okulumuz ortaokul öğrencilerinin sanat çalışmalarında onları yüreklendirmek ve bireysel emeklerini herkesle paylaşmak amacıyla geleneksel hale getirdiğimiz haftanın ressamı köşesinde açılan sergimizin bu haftanın konuğu da Nehir KOÇ oldu. Resim Öğretmenimiz Nevin GÜLTEKİN rehberliğinde, eğitim yılının ilk gününden itibaren ders dışı yürütülen çalışmalar onların özverisi ile oluşturuldu. 7. sınıfta öğrenim gören öğrencimiz yalnızca akademik değil sanatsal çalışmalarla da eğitimin bir bütün olduğunu göstermeye devam ediyor.Sergisinde teknik olarak toz pastel kullanmıştır. Nehir KOÇ’un beğeni alan çalışmaları adına öğretmenleri ve okul yönetimi tarafından tebrik edildi.