29.03.2018

Uluslararası Su ve Çevre Kongresinde Öğrencilerimizin Şiirleri Ödüllendirildi

Uluslararası Su ve Çevre Kongresi dolayısıyla düzenlenen “Şiir Yarışması” na katılan öğrencilerimiz TED Bursa Kolejini gururla temsil etti.

22-24 Mart tarihlerinde Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde su kaynaklarının ve çevre koşullarının iyileştirilmesi ve korunması farklı oturumlarla tartışıldı. Kongrenin açılışında Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Buski Genel Müdürü Güngör Gülenç’in konuşmalarının ardından Sayın Alinur Aktaş tarafından öğrencilerimizin ödülleri takdim edildi. 10 A sınıfından Ali Baran ARIBAN 3.lük, 10 B sınıfından Pelin COŞKUN mansiyon ödülü alarak başarılarını belgelediler. TED Bursa Koleji olarak öğrencilerimizi bu üstün başarısı için kutluyor, nice başarılara imza atmasını diliyoruz.