09.04.2018

Öğrencilerimizin Dans Başarısı

Ortaokul öğrencilerimizden İrem SÜTÇÜ, Didem SÜTÇÜ ve Lara POYRAZ özel dans okullarının sunduğu performansta yer alarak Türkiye’yi başarıyla temsil ettiler ve 20.Barselona Dans Yarışması’ndan ödülleriyle döndüler. Okulumuzun eğitim anlayışı çerçevesinde, öğrencilerimizin sanatın her dalında yeteneklerini keşfetmeleri sanat zümresi olarak öncelikli hedeflerimizdendir. Bu anlayışla yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin sosyal yaşantılarında devam ettirdikleri etkinliklerini desteklemek keyifli bir çabadır bizler için. Gönüllerinde sanatın büyütüldüğü çocuklarımız, geleceğimizin güçlü birer meşalesidir. Barselona’ da düzenlenen “20. Barselona Dans Yarışması”nda özel dans okullarının sunduğu performansta yer alarak elde etmiş oldukları “Caz Dans” kategorisindeki 3.lük, “Lirik Dans” kategorisindeki 1.lik dereceleri için İrem SÜTÇÜ, Didem SÜTÇÜ ve Lara POYRAZ öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.