13.04.2018

Öğrencilerimizden Ağaçlandırma Çalışmasına Destek

10. sınıf öğrencilerimiz akademik gelişimlerinin yanında sosyal gelişimlerini de etkili bir şekilde desteklemek ve çevre bilincine sahip bireyler olarak yetişmelerine katkı vermesi amacıyla Borçelik Firması, Nilüfer Belediyesi ve Bursa Koza Lions Kulübü Üyelerinin katılımı ile 350 adet çam fidanı dikimini gerçekleştirdiler. Nilüfer Belediyesi tarafından Kurtuluş Mahallesinde görevliler tarafından dikim çukurlarının hazırlanması ile başlayan çalışma öğrencilerimizin ve diğer katılımcıların fidanları çukurlara dikmesi ile devam etti. Daha sonra daha önceden alanın bir kısmına dikilmiş olan ancak tutmayan ve kuruyan fidanların yerlerine yenileri ekilerek etkinlik devam etti. Dikilen fidanlar belediye görevlileri tarafından sulanarak, fidanlara can suyu verilmiş oldu. Çalışmanın sonunda öğrencilerimiz fidan dikiminden arta kalan ve çevreye zarar verebilecek olan plastik torbaları toplayarak alandan ayrıldılar.