13.04.2018

TED Bursa Koleji’nde Kasım 2017 IB Öğrencilerinin Diploma Sevinci

TED Bursa Koleji olarak bundan tam 12 yıl önce IB Diploma Programını uygulamaya başladık. O günden bugüne geleceğin bireylerini yetiştirirken Dünya standartları doğrultusunda öğrencilerimizi hayata hazırlamayı hedefledik. IB Diploma programı sürecinde öğrencilerimizin araştıran ve sorgulayan bireyler olması için sistematik çalışmalar yürüttük. Yapılan çalışmaları hem lisans eğitiminde hem mesleki hayatlarında fark yaratmaları üzerine planladık. Okulumuzun 10.dönem IB Diploma Programı’ndan mezun olan öğrencilerimizin daha önceki senelerde olduğu gibi Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir yanında farklı çalışma sahalarında görmek bizleri gururlandırmaktadır. Ülkemizde IB diploma programına dâhil olan okullarımızın sayısı gün geçtikçe artarken bu programda 12 yıllık tecrübesiyle okulumuzun Türk IB topluluğunda adından söz ettirmesi bizleri mutlu etmektedir ve uyguladığımız programı daha ileriye taşımak için bizlere güç vermektedir.