30.05.2018

"Karagöz Gelin Oluyor" ‘TED Kocaeli Koleji’nde

Lise Tiyatro Kulübümüz "Karagöz Gelin Oluyor” oyununu TED Kocaeli’nde sahneledi.

Lise Tiyatro Kulübümüz, büyük beğeni toplayan “Karagöz Gelin Oluyor” adlı oyunla turneye çıktı. TED okulları arasındaki bağları güçlendirmek, aidiyet duygusunu arttırmak ve sanatsal çalışmaları paylaşmak amacıyla yola çıkan ekibimiz güzel kazanımlarla geri döndü. Kulübümüz öğrencileri, okullarına davet eden TED Kocaeli Koleji yönetiminin ve misafirperverliğini esirgemeyen öğretmen ve öğrencilerinin karşısında sahne alarak son derece başarılı ve bir o kadar değerli bir deneyim yaşadılar. Bu yıl dördüncü kez ve yaklaşık olarak 650 seyircinin önüne çıkan oyuncularımız, tiyatro sanatını içselleştirerek sanatın sadece showdan ibaret olmadığının farkına vardılar. Öğrencilerimizi gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ederiz. Bu başarıyı okulumuza yaşatan Tiyatro Kulübü öğrencilerimize ve bize bu fırsatı veren idarecilerimize çok teşekkür ederiz.