22.06.2018

Türk Eğitim Derneği 90.Yılı Etkinliği Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Paneli

Türk Eğitim Derneğinin kuruluşunun 90.yılı etkinlikleri kapsamında 20 Haziran 2018 tarihinde TED Bursa Kolejinde ‘Öğrenme İlişkileri ve Sınıf Ortamında Karşılaşılan Sorunlara Çözüm Odaklı Yaklaşım’ konulu PDR paneli düzenlenmiştir. Panel, iki oturumda dört uzman ile gerçekleştirilmiştir. İlk oturumda, Çocuk ve Genç Psikiyatristi Dr.Eyüp Cengiz Albayrak tarafından “Okul Ortamında Öğrenme İlişkileri”, Uzm. Dr. Psikiyatrist Ali Algın Köşkdere tarafından “Öğrenmek GÜÇ’tür”, Öğretim Görevlisi Dr. Banu Dikeç tarafından “Özgül Öğrenme Güçlüğü: Büyüdükçe Geçer Mi?” konuları ele alınmıştır. İkinci oturumda, Yardımcı Doçent Dr. Nevin Dölek tarafından “Sınıf Ortamında Karşılaşılan Sorunlara Yönelik Çözüm Odaklı Yaklaşım” konusu ele alınmıştır. PDR Paneli okulumuz öğretmenleri ve Bursa’nın çeşitli ilçelerinden davet edilen psikolojik danışmanlar ve psikologlarla birlikte interaktif bir şekilde sürdürülmüştür.