21.09.2018

15 Eylül Dünya Temizlik Günü

15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü dolayısı ile tüm dünya ile aynı anda öğrencilerimiz, okulumuz IB diploma programı mezunlarından ve halen Sabancı Üniversitesinde öğrencisi olan Mert ÖZÇELİK ile beraber ilimizin çeşitli yerlerinde çöp toplama faaliyeti gerçekleştirdiler. TED Bursa Lisesi 10. sınıf öğrencileri oluşturdukları ekipler ile İlimiz Nilüfer İlçesi Balat Ormanı’nda ve Mudanya ilçesi Güzelyalı semtinde etrafa atılmış olan ve çevre kirliliğine sebep olan çöpleri topladılar. Aynı zamanda etraflarında bulunan vatandaşlarımıza da bu etkinliği neden yaptıklarını ve çevre temizliğinin neden önemli olduğunu anlatan bilgilendirme çalışmalarında bulunarak daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya oluşumuna katkıda bulundular.