09.10.2018

Can Dostlarımız

2. sınıf öğrencilerimiz “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü” etkinlikleri kapsamında yaptıkları çalışmalarını okul panolarında sergilediler ve Veteriner Hekim Sena BİLGİN'in "Hayvanlar İçin Neler Yapmalıyız?" sunumunu ilgiyle izlediler. Bizimle yaşamayı, uyumayı, spor yapmayı, dinlenmeyi çok seven hayvan dostlarımıza, 4 Ekim “Hayvanları Koruma Günü” etkinliklerimizle iyi ki varsınız diyoruz. 2.sınıf öğrencilerimiz “Hayvanları Koruma Günü” etkinlikleri kapsamında yaptıkları çalışmaları okul panolarında sergilediler ve Veteriner Hekim Sena BİLGİN'in okulumuz oditoryumunda verdiği "Hayvan Dostlarımız İçin Neler Yapmalıyız?" temalı sunumu ile günün anlam ve önemini pekiştirdiler. Canlılar ve doğa için neler yapabilecekleri ile ilgili sorularının cevaplarını eğlenerek öğrenmiş oldular. Minik kalplerinde tüm canlılar için barındıkları sevgiyi en güzel şekilde gösterirken doğayı ve doğaya ait olan her şeyi sürekli korumaya söz verdiler.