Veli Bilgilendirme Sistemi English
25.10.2018

A Kapısı Kullanımı

Sayın Veli,

2019-2020 eğitim öğretim yılı başından itibaren servis kullanmayan öğrencilerimizin giriş çıkışları okulumuz A Kapısından yapılmaktadır. A Kapısının kullanıma açılmasının amacı; B Kapısının yoğunluğunu azaltmak, öğrencilerimizin her iki kapıdan da mümkün olduğu ölçüde hızlı ve güvenli bir biçimde giriş - çıkışlarını sağlamaktır. Akşam çıkışlarda A Kapısında bulunan bekleme odası velilerinin gelişine kadar öğrencilerimiz tarafından kullanılmakta, velileri geldikçe öğrencilerimiz hızlı bir biçimde hem güvenlik görevlilerimiz hem de idarecilerimiz tarafından araçlara yönlendirilmektedirler. Ancak saat 17.00’den önce A kapısının önüne gelen velilerimiz araçlarını park ederek beklemekte ve A Kapısının karşısında bulunan site sakinlerinin, otoparklarına girişlerini engellemektedirler. Bu nedenle A Kapısının saat 17.00’den önce kullanılmamasını, 17.00 itibarı ile hiç bekleme yapılmadan (tam kapının önünden) öğrencilerimizin alınarak devam edilmesini, eğer öğrencimiz gelmemişse A kapısı otoparkına ve yol kenarındaki ceplere girilerek beklenmesini veya bir tur daha dönülerek trafiğin akışının sağlanmasını önemle rica ederiz.

Saygılarımızla.

Dear Parent,

As of the beginning of the 2019-2020 academic year, students who do not use school buses enter and exit from Gate A of our school. The purpose of opening the Gate A is to ensure that our students enter and exit as fast and securely as possible from both doors and to reduce the density of Gate B. In the evenings, the waiting room at Gate A is used by our students until the arrival of their parents. As they arrive, our students are quickly guided at the vehicles by our security officers and administrators. However, parents who arrive to school before 17.00 park their vehicles in front of Gate A to wait for their students are blocking access to the parking lots for the Site residents of the houses opposite Gate A. Therefore, we would kindly like to ask that Gate A not to be used before 17.00, to take the students and not wait (in front of the Gate) and if the student has not arrived to either park in the Gate A car park, park in the designated parking slots or to make one more turn in order to allow traffic to flow.

Yours sincerely,