08.11.2018

Atatürk Konulu Televizyon Programı

Değerli TED Ailesi,
09.11.2018 tarihinde (Yarın), saat 10.30’da, İlköğretim Kurumları Müdürümüz Türkan DİNGAZ ile 7/C sınıfından öğrencilerimiz Mert Gencer ŞİMŞEK ve Defne Göknil YAYLA, Olay TV’de “ATATÜRK” konulu programa canlı yayın konuğu olarak katılacaklardır. Program online olarak izlenebilecektir. Bu çok anlamlı ve TED Ailesi olarak bizlere onur verecek program için kendilerine başarılar dileriz.

Saygılarımızla,
TED Bursa Koleji

Dear TED Family,
On Friday 9th November 2018 at 10.30 TED Bursa College Primary School Principal Ms Türkan DİNGAZ will participate in a TV programme titled “ATATÜRK” on Olay TV along with two of our students; Mert Gencer ŞİMŞEK and Defne Göknil YAYLA from class 7/C. The programme will be available to watch online. For us the TED Family this is very meaningful and honouring. We would like to wish them a successful programme.

Yours sincerely.
TED Bursa College