21.11.2018

TED Bursa Koleji Öğrencileri Kanada’da

TED Bursa Koleji öğrencileri 05.09.2018 ile 05.10.2018 tarihleri arasında Kanada Akademik Ay programı kapsamında Nova Scotia, Cape Breton Adası’na bir aylık süreyle eğitim görmeye gittiler. Öğrenciler Kanadalı ailelerin yanında kalarak Kanada kültürü hakkında bilgi sahibi olmanın yanı sıra Sydney ve Cape Breton şehirlerindeki okullarda eğitim görerek Kanada müfredatını tanıma fırsatı yakaladılar. Bu program öğrencilerin kişisel, sosyal ve dil becerilerini geliştirmelerinde olumlu katkılar yapmıştır. Öğrencilerimiz yabancı bir ülkede ebeveynleri olmadan hayatlarını sürdürmeyi, günlük iletişim dilini konuşmayı deneyimlediler. İngilizcede kendilerini etkin bir şekilde ifade etme ve geliştirme becerisi kazanarak programla ilgili sertifikalarını aldılar.