23.11.2018

Atatürk’ü Satranç İle Anıyoruz

TED Bursa Koleji 10 Kasım Atarürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Atatürk’ü Satranç ile Anıyoruz” turnuvamızın sonuçları belli oldu.

Okulumuzun misyonu gereği öğrencilerimizin ilgi duydukları her alanda varlık göstermelerini hedefliyoruz. Atatürkçü bireyler yetiştirebilmek adına öncelikli hedefimiz ise düşünebilen ve sorgulayan bir nesli yönlendirebilmek. Atatürk’ün, “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.” dediği gibi TED’li öğrenciler de Ata’larına duydukları sevgiyle zeki, çevik ve ahlaklı bireyler olmanın gururunu yaşıyorlar. Öğrencilerimizden, Melis Kılıç (2/A) birinci olurken Deniz Ali Haşal (3/A) ikinci, Deniz Bozgeyik (3/A) ve Melisa Sevilen (4/B) paylaşımlı üçüncü olmuşlardır. Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.