26.11.2018

Haftanın Ressamı

Yaşamı güzelleştiren duygu ve düşüncelerin ifadesi olan sanat, bu özelliğiyle kişinin kendini tanımasını ve çevreyi anlamasını sağlar. Resim, müzik, tiyatro gibi çeşitli sanatsal faaliyetler de çocuklarımızın kendilerini sözlerle, notalarla, renklerle ifade etmelerine fırsat vererek onları mutlu yetişkinlere dönüştürür. Öğrencilerimizin beceri alanlarını geliştirmek ve onları yüreklendirmek adına yaptığımız “Haftanın Ressamı” etkinliğimizde, Alara ve Aleyna CEYLAN köşemizi renklendirdiler. Sergilerinde kuru boya, pastel ve tuval üzerine akrilik boya tekniklerini kullanan öğrencilerimiz çalışmalarıyla arkadaşlarından büyük beğeni alırken, öğretmenleri ve okul yönetimi tarafından da tebrik edildiler.