27.11.2018

Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun

En büyük değerimiz olan Cumhuriyetin ve Türk Eğitim Derneği’nin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK’ün öğretmenlerimize armağan ettiği “24 Kasım Öğretmenler Günü”, okulumuz Dilek Özcan Oditoryumu’nda kutlandı. Açılış konuşmalarını gerçekleştiren TED Bursa Koleji Kurucu Temsilcisi Fehmi ENGİNALP, Lise Müdürü Ebru BEKİL ve İlköğretim Okulları Müdürü Türkan DİNGAZ, tüm öğretmenlerimizin bu özel günlerini güzel ve anlamlı mesajlarla kutladılar. Okul Aile Birliği Başkanı Arzu KAYA KURTKAYA ve Başkan Yardımcısı Elif ZEYTİNOĞLU da velilerimiz adına tüm öğretmenlerimize seslenerek bizi onurlandırdılar; “Öğretmenler Günü” armağanı olarak bizim için çok değerli desteklerini içeren “Sertifikaları” Okul Müdürlerimize teslim etti. Öğretmenler Günü pastasını birlikte kesen okul yöneticileri ve öğretmenleri kutlamayı büyük bir mutlulukla sürdürdüler. Programın devamında, TED Bursa Koleji’nde 5. 10. ve 15. yıllarını dolduran tüm TED Öğretmenleri ve çalışanlarına plaketleri sunuldu. Müzik Öğretmenlerimizin oluşturduğu orkestra ve solo performansları “Öğretmenler Günü” kutlamasına renk kattı. Programın sonunda büyük bir coşkuyla TED Marşını birlikte söyleyen TED Bursa Ailesi, tüm yurttaki öğretmenlere “Öğretmenler Gününüz kutlu olsun” mesajını iletti.