04.12.2018

Büyüklerle Küçükler El Ele - 2. Bölüm

30 Kasım 2018 Cuma günü, okulumuzun 2-B sınıfı öğrencileri, “İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi”ni ziyaret ederek toplum hizmeti çalışmalarının ikinci aşamasını tamamladılar.

Öğrencilerimiz; hayat bilgisi, Türkçe, müzik ve İngilizce derslerinde edindikleri kazanımları kalıcı hale getirdikleri gezinin ön hazırlıklarına, Türkçe derslerinde işledikleri metne yönelik, “Yalnız başına yaşayan yaşlılar için neler yapabiliriz?” sorusuna verdikleri cevaplarla başladılar. İngilizce dersinde büyüklerine iyi dileklerini içeren kartlar hazırlayan miniklerimiz toplumsal farkındalıklarını geliştirdiler. Gezinin en keyifli anlarından biri de müzik derslerinde öğrendikleri Türk Sanat Müziği şarkılarını büyükleriyle birlikte seslendirdikleri anlar oldu.