25.12.2018

12. Sınıflar Üniversite Gezisi

TED Bursa Koleji, mesleki rehberlik çalışmaları kapsamında 18 Aralık 2018 Salı günü, 12. sınıf öğrencilerimize yönelik Koç Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesine tanıtım gezisi düzenlendi. Gezi esnasında öğrencilerimiz, üniversitelerin tanıtım ofisinde görev yapan öğrencilerden bölüm ve fakülteler, burs olanakları, yurt imkânları, proje ve staj koşulları hakkında bilgi aldılar. Ayrıca üniversitelerin fiziki yapısının tanıtılması amacıyla üniversite kampüs turu düzenlendi. TED Bursa Koleji mezun öğrencileri, okudukları üniversitelerde okulumuz öğrencilerine ev sahipliği yaptılar. İstanbul Teknik Üniversitesindeki tanıtım sunumu, mezun öğrencimiz Aydıncan Süleymanoğlu tarafından gerçekleştirildi. Yapılan etkinlikte öğrencilerimiz hem üniversiteleri tanıma hem de merak ettikleri konulara ilişkin soru sorma fırsatı buldular.