26.12.2018

Kardeş Okulda Yılbaşı Etkinliği

TED Bursa Koleji öğrencileri tarafından yılbaşı yaklaşırken farklı bir sosyal sorumluluk projesine imza atıldı. 11. sınıf öğrencileri kardeş  bir okul tespit ederek, bu okulda bulunan öğrencilerin yeni yıldan beklentilerini karşılamayı amaçladı. Bu projeyi hayata  geçirmek için Keles İlçesi Demirci Şehit Himmet Aydın İlkokuluna gidilerek öğrencilerle birlikte  kar küresi yapıldı  ve yılbaşı için dilek kartı hazırlandı. Bunun yanı sıra ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle  sınıf içi iletişimi arttıracak oyunlar oynandı. Kardeş okulumuzdaki öğrencilerin yeni yıldan beklentilerinin neler olduğu öğrenildi. Okulumuzda hazırlanan yılbaşı ağacına küçük zarflarla öğrencilerin dilekleri asıldı. TED Bursa Kolejindeki gönüllü öğrencilerin,  bu zarflardan birer tane seçerek kardeş okul öğrencilerinin dileklerini yerine getirmeleri ve minik kardeşlerimizin yeni yıla mutlu girmeleri sağlandı.