14.03.2019

Eğitimde 21. Yüzyıl Becerileri

İlköğretim Kurumları Müdürümüz Türkan Dingaz, 12 Mart 2019 Salı günü saat 17.30’da AS TV’de yayınlanan “ Satırbaşı” programının canlı yayın konuğuydu. Satırbaşı Programı’nın sunucusu Sevda Kurul ile “21. Yüzyıl Becerileri” üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Türkan Dingaz programda: “21. Yüzyıl Becerileri nelerdir, bu becerilere sahip olmak neden önemlidir, eğitim programları bu becerileri sağlamak için nasıl kurgulanmalıdır, bizim kurumumuzun eğitim öğretim politikası ve hedeflerinin 21. Yüzyıl gerçekleriyle örtüşmesi nasıl sağlanmış, bu doğrultuda okulumuzda nasıl bir eğitim öğretim tarzı benimsenmiştir.” Gibi açılımlara vurgu yapmış, okulumuzdaki uygulamalarından örnekler vermiştir.