18.03.2019

TED Sahnesi’nde Canterville Hayaleti

Ortaokul İngilizce Drama Kulubü öğrencilerimiz, Oscar Wilde’ın kitabından uyarladıkları “The Canterville Ghost” isimli tiyatro oyununu 7 Mart 2019 Perşembe günü sahnelediler. İngilizce ve sanat bölümünün birlikte hazırladığı tiyatro etkinliğimiz, ortaokul öğrencilerimizin dil becerilerine önemli bir katkı sağlamış ve seyirciler tarafından büyük bir beğeniyle izlenmiştir. Kulüp öğrencilerimizin sene başından beri her aşaması için emek verdikleri oyun, kendilerinin özgüvenlerini geliştirip dil becerilerine katkı sağlarken seyreden arkadaşları için de son derece önemli bir kazanım olan yabancı dil anlama becerisinin pekiştiricisi olmuştur. Tiyatro oyununun dans ve müzik gösterisi ise sanat öğretmenleriyle birlikte oluşturularak koreografiye dahil edilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor sanatla dolu bir yaşam diliyoruz.