K12net English
18.03.2019

Okul Aile Birliğimiz Büyük TED Ailesi İle Buluştu

16 Mart 2019 Cumartesi günü Ankara  TED üniversitesinde ilk defa gerçekleşen TED Okulları Okul Aile Birlikleri Toplantısına, TED Bursa Koleji’mizi temsilen  Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi velilerimizden Arzu Kaya Kurtkaya, Pelin Akyuva ve Elif Zeytinoğlu katılmışlardır. Ata’mızın vasiyeti doğrultusunda eğitimde fırsat eşitliği sağlayabilmek adına büyük çaba sarf eden ve aslında önemli bir Sivil Toplum Kuruluşu olan Türk Eğitim Derneği’nin Bursa’daki temsilcileri olmanın gururunu yaşayan Okul Aile Birliği Üyelerimiz diğer TED Okullarının Okul Aile Birlikleri ile birlikte çok verimli ve sayısız faydaları olan bir toplantı gerçekleştirmişlerdir. Böylesine geniş katılımlı bir organizasyon düzenleyerek bizi büyük TED Ailesi ile buluşturan TED Genel Başkanı Sn. Selçuk PEHLİVANOĞLU’NA ve TED Okulları Genel Müdürü Sn. Sevinç ATABAY’A sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©