08.04.2019

Öğrencilerimiz Aysın Komitgan İle Gün”Aysın” Programına Konuk Oldular

Öğrencilerimizin geleceğe yönelik sağlam öngörülerde bulunabilecek becerilerini geliştirmek, bireysel gelişimlerini desteklemek ve kendi güçlü yanlarını anlama ve değerlendirme kabiliyeti kazandırmak okulumuzda verilen eğitimin amaçlarındandır. Aldıkları bu eğitim çerçevesinde öğrencilerimiz ülkemiz ve dünya gündemini yakından takip etme ve objektif değerlendirmeler yapmanın yanı sıra tespit ettikleri dünya meseleleri ile ilgili çözüm üretme ve inisiyatif alma becerilerini geliştirirler. Bu bağlamda lise öğrencilerimizden Duru Rana UZUNOĞLU ve Ege KAYNARCA “Gençlik” konusunu tartışmak üzere 05 Nisan 2019 tarihinde canlı olarak yayınlanan Aysın KOMİTGAN ile GÜN”AYSIN” programına konuk oldular. Türkiye’de ve dünyada “Gençlik”in dünyayı nasıl algıladığı, ne gibi sorunlar yaşanmakta olduğu ve bu sorunlara ne tür çözümler getirilebileceğinin konuşulduğu programda öğrencilerimiz okulumuzu en iyi şekilde temsil ettiler.