29.04.2019

TED Okulları Arası Münazara Turnuvası

TED Ankara Koleji Münazara Kulübü MÜTED tarafından düzenlenen 1. TED Okulları Arası Münazara Turnuvası 19-20 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi. TED Bursa Koleji olarak bu turnuvaya öğrencilerimiz Hakan DURUŞAN, Mehmet BİLGİÇ, Mehmet Emre PAKER, Helin SÖYÜCENGİL, Zeynep BULUÇ’tan oluşan münazara takımı ile katıldık. Öğrencilerin özgür düşüncelerini topluluk önünde cesaretle dile getirebilmeleri ve savunmaları, takım çalışması içinde paylaşımda bulunmaları, rekabet ortamında kazanmanın sevincini yaşayıp yenilgiyi olgunlukla karşılamayı deneyimlemeleri amacı ile düzenlenen turnuvada öğrencilerimiz hem farklı TED okullarından gelen lise öğrencilerinin kuralları belirlenen bir tartışma ortamı içinde fikirlerini sunmayı hem de farklı fikir ve görüşlerin oluşturduğu rekabet ortamı içinde dostluk ve arkadaşlık duygularını pekiştirmeyi deneyimlediler. Münazara kurallarına uyarak okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimize teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.