30.04.2019

Kasım 2018 Mezunları Diplomalarını Aldı

Bir ülkenin geleceğinin o ülke insanlarının göreceği eğitime bağlı olduğu düşüncesinden yola çıkarak en iyiyi hedefleyen TED Bursa Koleji, bu sene de Uluslararası Bakalorya Diploma Programını (IB DP) başarıyla tamamlayan öğrencilerine diplomalarını vermenin mutluluğunu yaşadı.

Büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen törende Lise Müdürü Sayın Ebru Bekil, öğrencileri gösterdikleri yoğun çalışmalar sonucu hak ettikleri uluslararası diplomaları için tebrik etti. Bekil, konuşmasında kendini hem akademik hem sosyal becerilerle donatan, çevresine, ülkesine ve dünyaya yarar sağlamak için gerekli donanımlara sahip olan, daha iyi, daha barışçıl bir dünyayı kuracak bireyler yetiştirmenin onurunu ve gururunu yaşadığını ifade etti. IB Diploma süresince hem sosyal hem akademik açıdan donanımlı; lisans ve lisansüstü öğretime; kısacası yaşama hazır bireyler yetiştirdiklerini ifade eden Bekil, öğrencilerin gerek Türkiye’de gerekse dünyanın her yerinde fark yaratan, ilkeli, değerleri yüksek, başarılı bireyler olarak dünyanın daha iyi bir yer olması için çalışacaklarından emin olduğunu belirtti.

11. IB Diploma Programı mezuniyet töreni emeği geçen öğretmenlerin, öğrencilerin ve değerli velilerin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.