10.05.2019

Masallar Diyarımıza Hoş Geldiniz!

02-03 Mayıs 2019 tarihlerinde anaokulu öğrencilerimiz, kurumumuzun ve okulumuzun eğitim hedeflerine çok yakışan bir hazırlıkla tüm gelişimsel süreçlerini ortaya koyan  projelerinin  sunumlarını gerçekleştirdiler. 4,5 ve 6 yaş öğrencilerimizin sergilediği performanslar sonucu  ortaya çıkan ürünler; ezberletilmiş bilgilerin, kafalarda oluşturulan şablonların değil öğrenilmiş, içselleştirilmiş ve beceriye dönüştürülmüş öğrenmelerin ürünleriydi. Öğrencilerimizin sahne hakimiyetleri; eğlenirken öğrendiklerini, kendilerine çok demokratik bir ortam sunulduğunu, okuduklarını anlamlandırdıklarını, yeniden yorumlama ve eleştirel bir bakış açısıyla düşünme alışkanlığını kazandıklarını  yansıttı. Çocuklarımızın gelişimleri ve becerileri ile gurur duyuyor, tüm öğrenim yaşamlarının kendilerini gerçekleştirmelerine fırsat verecek mutlu başarılarla dolu olmasını diliyoruz.