14.05.2019

TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu Okulumuzu Ziyaret Etti

Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk PEHLİVANOĞLU’nu okulumuzda gururla ağırladık. Ziyaretinde okulumuz idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileriyle yaptığı görüşmelerde Türk Eğitim sistemiyle ilgili fikirlerini ve değerlendirmelerini paylaşan Pehlivanoğlu, eğitim sistemi içinde yapılması gerekli bazı iyileştirmeler için çözüm önerilerini dile getirirken her türlü yükselişin ancak eğitim yoluyla mümkün olacağını vurguladı. Pehlivanoğlu, Türk Eğitim sisteminde öncü kuruluşların başında gelen Türk Eğitim Derneğinin ‘dünya vatandaşı’ yetiştirmek için uluslararası programları öne çıkarttığını belirtirken eğitimde artık ‘hibrit insan’ modelinin uygulanmasıyla yetenekli ve yetkin bir nüfus yaratılacağını belirtti. TED Genel Başkanımızla yaptığımız görüşmelerde TED Bursa Koleji olarak Türk Eğitim Derneğinin meşalesini başarıyla taşımanın onurunu bir kez daha yaşadık.