20.05.2019

Ortaokul Öğrencilerimizle İTÜ Geliştirme Vakfı 10. Junior Model United Nations Konferansı’na Katıldık!

27-28 Nisan tarihleri arasında, Okulumuz “JMUN Kulübü”ndeki on öğrencimizle İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Kampüsü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen “10. JMUN Konferansı”na katıldık. İki gün süren konferansta öğrencilerimiz, dünya üzerinde var olan çeşitli problemlere çözüm yolları aradılar. Konferansta yoğun bir şekilde çalışan öğrencilerimiz İngilizce seviyeleriyle de göz doldurdular. 6. sınıf öğrencimiz Timur Demirel ve 8. sınıf öğrencimiz Ece Yalıncaklı “Honorable Mention” ödülünü almaya hak kazandılar. Konferansta emeği geçen tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.