Veli Bilgilendirme Sistemi English
21.05.2019

Miyase Sertbarut Ve Özgür Özgülgün Söyleşisi

Okulumuzda, 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü çocuk kitapları yazarı Miyase SERTBARUT ve tiyatrocu Ögür ÖZGÜLGÜN keyifli birer söyleşi gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimizin misafirlerini karşılama sürecinden itibaren göstermiş oldukları özen bizlere büyük gurur yaşattı. Konuşmacıların hazırlamış oldukları sunumlara destek veren öğrenci çalışmaları da son derece göz doldurucuydu. Danslar, şarkılar ve eğlenceli videolarla süslenen etkinliklerde öğrencilerimizin okuma kültürünün gelişmesi adına edindikleri deneyimler ve kendini ifade becerisini geliştirmeye yönelik uygulamalar da çok kıymetliydi.

Bir yazarla buluşuyorsanız eğer bir serüvene başlıyorsunuz demektir. Sevdiğiniz cümlelerin sahibinin gözlerine bakmak heyecanlıdır. Hayallerini nasıl yazdığını dinlemek içinizdeki yazma isteğine bir kıvılcım yakıverir. Bu duygularla her anını keyifle özümsediğimiz yazar-okur buluşmalarımız devam edecek, okuma sevgisinin tutuşturacağı meşalemiz hiç sönmeyecektir.

Öğrencilerimizin eğitimine verdikleri katkıdan dolayı Sayın Miyase SERTBARUT’a ve Özgür ÖZGÜLGÜN’e teşekkür ediyoruz.