28.05.2019

TED Bursa Koleji Genç Başarı Kulubü ‘Remixoplis 19’dan Ödül ile Döndü

Türkiye’deki en büyük Junior Achievement etkinliklerinden biri olan ‘Remixopolis’ Robert Kolejinin ev sahipliğinde 17-18-19 Mayıs’ta gerçekleşti. Bu etkinlikte lise öğrencisi olan girişimci katılımcılar, üç gün boyunca dünya çapında başarılı ve ünlü olan şirketleri etkilemek için bir uyum içinde gruplarıyla birlikte her sene çalışırlar. Bu sene düzenlenen etkinliğe okulumuzun “Genç Başarı Kulubü”nden 21 öğrencimiz katıldı. Öğrencilerimiz etkinliğe katılan 400 katılımcı ile birlikte “Yapı Kredi Bankası” ve “İstinye Üniversitesi”nin geliştirdiği gerçek hayattan alınmış problemlere çözüm aradı. Öğrencilerimiz Bahadır Alp Güney, Yağız Cineli, Nisan Yaman, Dide Karakoç ve Ada Doğan’ın da içinde bulunduğu grup, “İstinye Üniversitesi”den gelen akademisyenlerin öne sürdüğü problem için geliştirdikleri yaratıcı çözümleriyle üçüncülük ödülünü aldılar.