K12net English
10.06.2019

OAB

TED Bursa Koleji Okul Aile Birliği bu hafta Orhaneli ilçesinde dört okula ziyaretlerde bulundu. Anaokulu öğrencilerinin akranlarıyla paylaşmak üzere hazırladığı, oyuncak ve eğitsel gereçlerden oluşan koliler Fevzipaşa, Termik Santral, Şehit Jandarma Er Ayvaz Gür ve Karınca İlköğretim Okullarının ana sınıflarına teslim edildi. Geçtiğimiz yıl Jandarma Er Ayvaz Gür İlkokulunda taşımalı sistemle gelen küçüklerin bekleme odasını tefriş ederek Akıl Oyunları Odası oluşturmuş olan OAB üyeleri, yaptıkları yeni ziyaretle odanın kullanımını görmekten duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Bu yıl da Fevzipaşa İlkokulunda kütüphane oluşturulmasına katkı veren OAB üyeleri, dolap ve masalarını daha önce hazırlattıkları salon için götürdükleri kitapları öğrencilerle birlikte yerleştirdi ve birlikte oyunlar oynayarak paylaşımlarda bulundu.

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©