Veli Bilgilendirme Sistemi English
12.06.2019

"Okul Aile Birliği"mizden Örnek Olacak  Okul Ziyaretleri

TED Bursa Koleji Okul Aile Birliği, Orhaneli ilçesinde bulunan dört okulu ziyaret etti. Anaokulu öğrencilerimizin akranlarıyla paylaşmak üzere hazırladığı oyuncak ve eğitsel gereçlerden oluşan koliler, Fevzipaşa, Termik Santral, Şehit Jandarma Er Ayvaz Gür ve Karınca İlköğretim Okullarının ana sınıflarına teslim edildi.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Jandarma Er Ayvaz Gür İlkokuluna taşımalı sistemle gelen küçüklerin bekleme odasını tefriş ederek “Akıl Oyunları Odası” nı oluşturmuş olan OAB üyeleri, yaptıkları yeni ziyaretle odanın kullanımını görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Bu yıl da Fevzipaşa İlkokulunda kütüphane oluşturulmasına katkı veren OAB üyeleri, götürdükleri kitapları öğrencilerle birlikte yerleştirdiler ve birlikte oyunlar oynayarak paylaşımlarda bulundular.