Veli Bilgilendirme Sistemi English
14.06.2019

TED Bursa Kolejinde Mezuniyet Coşkusu

TED Bursa Koleji Lisesi görkemli bir törenle on üçüncü kez öğrencilerinin mezuniyet gururunu yaşadı. 2018-2019 mezunları, uzun yıllar öğrenim gördükleri okullarından ayrılmanın hüznüyle, parlak bir geleceğe adım atmanın sevincini bir arada yaşadı. TED Bursa Koleji lise müdürü Sayın Ebru Bekil’ in açılış konuşmasının ardından TED Bursa Koleji Kurucu Temsilcisi Sayın FEHMİ ENGİNALP, mezun öğrencileri tebrik ederek kazanımlarında emeği geçen öğretmenlere de teşekkürlerini sundu. TED’li olmanın ayrıcalığını yaşamının her anında hissederek yeni bir döneme adım atan öğrenciler, emekleri sonucunda hak ettikleri diplomalarını mutlulukla ve gururla öğretmenlerinden teslim aldı. TED Bursa Koleji Kurucu Temsilcisi Sayın FEHMİ ENGİNALP, okul birincisi Atacan TUHAN’a TED Bursa Koleji lise müdürü Sayın Ebru BEKİL, okul ikincisi Damla Yemen TURAN’a, TED Bursa Koleji İlköğretim Kurumları Müdürü Sayın Türkan DİNGAZ, okul üçüncüsü sevgili Berk ÇELİK’e plaketini ve diplomasını teslim etti. Öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin katılımıyla şenlik havasında geçen mezuniyet töreni, öğrencilerin yeni hayatlarına adım atmalarının heyecanı ile keplerini havaya atmasının ardından keyifli bir kokteyl ile sona erdi.