Veli Bilgilendirme Sistemi English
09.09.2019

TED’li Öğrencilerin Oryantasyon Heyecanı

Okulumuzun lise kısmında eğitim öğretim hayatlarına başlayan öğrencilerimizin, eğitim atmosferine ve arkadaşlarına kısa sürede ve başarılı bir şekilde uyum sağlayabilmeleri için iki günlük “Lise Oryantasyon Programı” gerçekleştirildi. Program kapsamında ilk gün öğrencilerimiz ve velilerimiz, Dilek Özcan Oditoryumu’nda Okul Müdürümüz Sayın Ebru Bekil' in gerçekleştirdiği okulumuzun tarihçesini, vizyon ve misyonunu, akademik ve davranışsal beklentilerini içeren bilgilendirme sunumuna katıldılar. Birinci gün kampüsün farklı alanlarında kurulan tanışma, uyum-denge, sanatsal baskı çalışması, müzik-dans istasyonlarına katılan öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdiler.

Oryantasyon programının ikinci gününde öğretmenlerimiz eşliğinde gerçekleştirilen Trilye gezisiyle öğrencilerimiz bölgeyi tarihsel, coğrafik, sosyo-ekonomik, mimari-sanatsal ve farmakolojk açıdan değerlendirme fırsatı buldular. Ayrıca yöre halkıyla röportaj yaparak iletişim becerilerini geliştirdiler. Aidiyet duygusunu aşılamaya çalıştığımız bu etkinliklerde öğrencilerimiz birbirlerini tanıma ve birlikte hareket etme fırsatı buldular.