Veli Bilgilendirme Sistemi English
10.09.2019

1. Sınıfa Merhaba

TED Bursa Koleji 1. sınıf öğrencileri eğlenceli bir oryantasyon programı ile ilkokula merhaba dedi. Ailelerin de katılımıyla gerçekleşen renkli oryantasyon açılışında öğrencilerimiz, okullarına kavuşmanın ve yeni öğretmenleri ile tanışmanın coşkusunu yaşadılar. Heyecan ve mutluluğun bir arada yaşandığı açılış programımızın ardından öğrencilerimiz hep birlikte sınıflarına geçerek öğretmenleri ve arkadaşlarıyla tanışma ve kaynaşma oyunları oynadılar.

Oryantasyon programımız, okulumuz Dilek Özcan Oditoryumu’nda Okul Müdürümüz Ayşe ÇOBANOĞLU’nun yaptığı açılış konuşması ve okul psikoloğumuz Ayşe ALTUN tarafından gerçekleştirilen “Okula Başlıyorum” adlı sunumla devam etti. Bu sunumda velilerimiz, öğrencilerimizin yaş dönemi özellikleriyle ilgili doyurucu bilgiler edindiler. Sınıf öğretmenlerimiz tarafından gerçekleştirilen toplantıyla da tüm velilerimize okulumuzun işleyişi, öğretim programı, hedefleri ve beklentileri ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Öğrencilerimizin okula uyum sürecini kolaylaştırmak adına çeşitli etkinliklerle üç gün süren oryantasyon programında öğrencilerimiz; farklı branş derslerini deneyimleme, okulun bölümlerini tanıma ve birbirleriyle kaynaşma imkanı buldular. Aynı zamanda akademik programlar ve geliştirmeyi hedeflediğimiz beceri, tutum ve davranışlar hakkında da ön bilgi sahibi oldular.

TED Bursa Koleji ailesi olarak yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve başarı dileriz.